Alexanderhoeve Overhees| Priscilla Kaats

Alexanderhoeve Overhees

Alexanderhoeve Overhees | Voor ouderwetse gezellige service.

Kom langs bij Alexanderhoeve Overhees voor de lekkerste kazen, wijnen, noten en andere delicatessen.

Geschiedenis

De Alexanderhoeve Overhees is sinds twee jaar onderdeel van de organisatie Alexanderhoeve die sinds 1912 gevestigd is in Woerden. Deze hoeve werd gebouwd door Willem den Hollander, samen met Maagje (Magda) van Doorn. De eerste twee generaties houden zich voornamelijk bezig met koeien melken en kaas maken. Later werd de hoeve daadwerkelijk het rijpingshuis en de kaashandel die het vandaag de dag nog steeds is. Vanuit deze hoeve worden inmiddels ruim 70 winkels in het land bevoorraad.

De Alexanderhoeve in Overhees is pas sinds 2017 onderdeel van deze organisatie, maar is op zichzelf al 35 jaar een kaaswinkel. In de afgelopen jaren zijn er diverse bedrijfsnamen gepasseerd met verschillende ondernemers.

Werknemers

Vanaf november 2019 is Priscilla Kaats de trotse eigenaresse van Alexanderhoeve Overhees. U kunt haar herkennen aan haar vriendelijke glimlach en gezellige praatjes. Naast de heerlijke producten in de winkel kunt u ook bij haar terecht om een mooi kado en/of kerstpakketten samen te laten stellen. Inmiddels is het team van Alexanderhoeve Overhees aardig gegroeid. Dochter Daisy heeft tegenwoordig ook de smaak te pakken en heeft het team versterkt. Ook de man van Priscilla, Marco is steeds vaker in de winkel te vinden. Hij is de helpende hand en zorgt voor een fantastisch winkelbeeld. En als laatste is Nathalie sinds oktober 2020 bij het team gekomen. Voor fantastisch kaasadvies kunt u ook bij haar terecht!

Borrelplank

Bij Alexanderhoeve Overhees kunt u de lekkerste borrelplanken bestellen. Hierin is zowat alles mogelijk. Een plank met alleen hollandse kazen, of juist buitenlandse kazen. Heerlijke olijven, dips, salades en ga zo maar door. U mag de plank waar al het lekkers op ligt lenen voor een borg van €20. U kunt natuurlijk ook zelf een plank aanleveren. Er wordt €5 euro per persoon gerekend (vanaf 5 personen) en dan heeft u een lekker gevulde plank met alleen maar verse producten.

Kadopakketten

U kunt ook een leuk pakket samenstellen om kado te geven. Een heerlijke wijn met een stukje kaas, wat noten of bijvoorbeeld een stukje worst. Iedere samenstelling kan voor u gemaakt worden. Ook als u op zoek bent naar een relatiegeschenk of kerstgeschenk. Het is allemaal mogelijk en voor ieder budget.

Wilt u een kadobon toevoegen aan het pakket? Alexanderhoeve Overhees verkoopt de Soester Knollenbon. Leuk om te geven, maar nog leuker om te krijgen. Breng gerust een bezoek aan de winkel. Ze gaan graag met u in gesprek over alle mogelijkheden.

Locatie

Kom langs bij Alexanderhoeve Overhees op de Tamboerijn 9, 3766 HA Soest.

Meer weten?

Meer weten? Vind de ondernemer in de App of bezoek de website.

Jij als ondernemer ook je eigen ondernemerspagina? Dan kan jij je hier aanmelden voor een ondernemerspagina van Het beste van lokaal.

Download nu de App en ontdek zelf Het beste van lokaal.

Link naar AppStore Link naar GooglePlaystore

Winkelwagen