Buijs Regiomakelaars | Onno Buijs

Buijs Regiomakelaars | Onno Buijs

Buijs Regiomakelaars | Voor elk huis.

Wat voor huis je ook zoekt of wilt verkopen, Buijs Regiomakelaars zorgt ervoor dat jij het maximale eruit haalt. Dit doen ze door te luisteren naar jouw wensen en hun kennis van de markt met jouw te delen. “Om ons succes te bewijzen zouden we vele voorbeelden kunnen geven van huizen die we goed hebben verkocht of aangekocht. Maar dat zegt lang niet zoveel als het gemiddelde cijfer dat we kregen van ruim 500 klanten: Het cijfer 9!” – Buijs via funda.nl

4 kantoren

Vanuit 4 kantoren -Amersfoort, Blaricum, Hilversum en Soest- werkt Buijs Regiomakelaars met een zeer ervaren team van NVM-makelaars ondersteund door een uitstekende binnendienst.

JSR overgenomen door Buijs

In oktober 2019 is het gerenomeerde kantoor ‘De Jong, Strankinga, Ronk makelaars’ ook bekend als ‘JSR-makelaars’ door Buijs Regiomakelaars overgenomen. Een respectabel makelaarskantoor uit ‘t Gooi met een enorm netwerk. Ooit gestart omstreeks 1957. Onder de nieuwe naam JSR|Buijs Regiomakelaars zijn wij daarmee verder gegaan. 

Buijs Regiomakelaars

Onno Buijs starte in 1998 thuis vanuit een slaapkamertje. Inmiddels is dat uitgegroeid tot een succesvolle en kwalitatief hoogstaande makelaarsorganisatie. Succesvol omdat Buijs Regiomakelaars heel vaak voorop loopt met nieuwe initiatieven die uitsluitend als doel hebben jou beter van dienst te zijn. Voorbeelden daarvan zijn ondermeer; verkoop- en aankoopstrategie op maat, gevalideerde taxaties (NWWI) en ons label ‘Buijs Exclusief’ (unieke marketing voor het hoge segment). 

Locatie in Soest

In Soest bevindt Buijs zich op de Burgemeester Grothestraat 13, 3761 CJ Soest. Je vindt hun andere locaties op hun website.

Meer weten?

Wil je meer weten? Vind de ondernemer in de App of bezoek de website.

Jij als ondernemer ook je eigen ondernemerspagina? Dan kan jij je hier aanmelden voor een ondernemerspagina van Het beste van lokaal.

Download nu de App en ontdek zelf Het beste van lokaal.

Link naar AppStore Link naar GooglePlaystore

Winkelwagen