Cafetaria& IJssalon Lekkerrr | Cafetaria, ijssalon, eeterij

Lekkerrr

Cafetaria & IJssalon Lekkerrr | Cafetaria, ijssalon, eeterij

Goed gefrituurd, dat is lekkerrr genieten! Deze kreet bevat natuurlijk wel een belangrijke kern van waarheid die Cafetaria&IJssalon Lekkerrr met zijn team van medewerkers zeker wil uitdragen aan de consument.

Cafetaria&IJssalon Lekkerrr is geheel aangepast aan de hedendaagse behoeften op het gebied van eigentijdse uitstraling, assortiment keuze, milieu- en hygiëne aspecten, inrichting, apparatuur en routing om een nog beter rendement van de exploitatie voor nu- , en in de nabije toekomst te bewerkstelligen.

Ook de termen deskundigheid, vakbekwaamheid, gastvrijheid, productkennis, voedselveiligheid, duurzaamheid en kwaliteit zijn bij Lekkerrr geen eendaags vliegen maar ze streven continu dit na.

Altijd kwaliteit bij Cafetaria&IJssalon Lekkerrr

Lekkerrr verkoopt alleen producten van hoge kwaliteit. Het uitgebreide assortiment bevat o.a. belegde broodjes, frites, snacks, eigengemaakt Italiaans schepijs, softijs, milkshakes, frisdranken, maar ook complete maaltijden, salades en luxe bittergarnituren vinden gretig aftrek.

Locatie

Cafetaria&IJssalon Lekkerrr bevindt zich op de Nieuweweg 70 in Soest.

Meer weten?

Wil je meer weten over Lekkerrr? Vind de ondernemer in de App of bezoek de website.

Jij als ondernemer ook je eigen ondernemerspagina? Dan kan jij je hier aanmelden voor een ondernemerspagina van Het beste van lokaal.

Download nu de App en ontdek zelf Het beste van lokaal.

Link naar AppStore Link naar GooglePlaystore

Winkelwagen