DLC café | Antonio vd Hengel

DLC café

DLC café | Daily Local Cooking.

Kom naar DLC café en beleef de sfeer van het oude stationsgebouw.

Gezellig een kopje koffie met gebak of lunchen in een sfeervolle omgeving. Kies uit de lekkerste taarten, broodjes, hartige taarten en salades. Of wat dacht je van een gezellige high tea. Het kan allemaal bij DLC Soest.

Stoere mix met oude materialen

Laat je verrassen door het opvallende interieur waarbij oude materialen en industriële elementen een stoere mix vormen. Ook heeft DLC Soest een mooi terras waar je heerlijk in de zon kunt zitten. Ervaar de warme sfeer bij het DLC Soest en voel je direct thuis.

Locatie

Het DLC Soest is gevestigd in het rijksmonument van station Soestdijk, wat vroeger de Koninklijke wachtkamer was van Koningin Emma. Ideaal gelegen voor iedereen die met de trein komt. Wanneer je met de auto komt, kun je voor het station gratis parkeren.

De mogelijkheden

Vandaag de dag is het monumentale stationsgebouw geschikt voor onder meer vergaderingen, diners, workshops, brainstormsessies, borrels en andere zakelijke bijeenkomsten. Station Soestdijk beschikt over drie verschillende ruimtes, waaronder De Zolder en De Koninklijke Wachtkamer.

Deze unieke vergaderlocatie in Soest is ingericht met een stoere mix van oude materialen en industriële elementen. Ze nemen de organisatie op locatie uit handen en zorgen met onze creatieve catering ervoor dat het jou en de gasten aan niets ontbreekt.

Het verhaal van DLC

DLC Soest is op 1 april 2012 opgericht door Janine vd Hengel, nadat zij in dienst was getreden bij de TekaGroep is het een paar jaar met hart en ziel door Mirjam en Marco Martens gerund voor de TekaGroep en sinds september 2020 heeft Antonio vd Hengel, de broer van Janine, DLC Soest gepacht van de Tekagroep. De letters DLC staan voor De La Caña (de pescar) Van Den Hengel in het Spaans, dus wat dat betreft is het weer terug in de familie.

Bas Romein en Mariëlla Rademaker zetten dit prachtige bedrijf weer op dezelfde voet voort als afgelopen jaren. Bas met zijn heerlijke kookkunsten vanuit de keuken en Mariëlla met haar super gastvrijheid bij u aan tafel. Alles is voor Corona nog prachtige vernieuwd en gerestyled door Janine vd Hengel, dus de zaak staat er tiptop bij. 

Meer weten?

Wil je meer weten over DLC café? Vind de ondernemer in de App of bezoek de website.

Jij als ondernemer ook je eigen ondernemerspagina? Dan kan jij je hier aanmelden voor een ondernemerspagina van Het beste van lokaal.

Download nu de App en ontdek zelf Het beste van lokaal.

Link naar AppStore Link naar GooglePlaystore

Winkelwagen