Groendiscounter.nl | Joop Verhoef, Jan van Zal

groendiscounter.nl

Groendiscounter.nl | Duurzame koffie en toiletbenodigdheden.

Groendiscounter.nl is een initiatief van Joop Verhoef, zijn zoon Walter en Jan van Zal. Zij zijn drie Soester ondernemers die zich inzetten voor een duurzamere wereld. Ze verkopen koffie en toiletbenodigdheden die op een duurzame manier zijn geproduceerd en aan het einde van de levenscyclus geen nadelige invloeden hebben op mens en natuur.

Groendiscounter.nl

De initiatiefnemers van Groendiscounter.nl kennen elkaar uit het Soester zakenleven. Met elkaar kwamen zij tot het realiseren van een onderneming die goederen levert die een positief effect hebben op de bedrijfsvoering in het algemeen en duurzaamheid in het bijzonder.

Wat ze zelf zeggen

“Wij zijn van mening dat er veel moois aan de aarde wordt onttrokken. Duurzaamheid is volgens ons niet alleen een modewoord, maar ook een noodzaak. Onze kinderen en kleinkinderen verdienen een mooie en schone wereld. Bovendien stimuleert de overheid dat bedrijven meer maatschappelijk verantwoord ondernemen. De grote multinationals worden daar op gestuurd. Wij willen dat ook doen.”

“Met Groendiscounter willen wij bewustzijn creëren. In eerste instantie bij de Soester ondernemers en organisaties. De wereld verbeteren lukt alleen maar als je zelf in actie komt. Met groendiscounter.nl willen wij mooie artikelen verkopen waar iedereen wat aan heeft.”

Maatschappelijke winst

Groendiscounter.nl streeft naar maatschappelijke winst. Iedereen profiteert van de opbrengst van hun producten. Ze leveren duurzame producten van topkwaliteit, zonder dat deze te duur zijn.

Joop Verhoef

“Ik ben geboren en getogen in Soest en ik voel mij verbonden met de ondernemers en organisaties in ons dorp. Met elkaar willen wij leuke dingen realiseren. Met Groendiscounter.nl combineren wij een aantal mooie zaken. Aandacht voor mens en natuur en het verstrekken van mooie producten bij het midden- en kleinbedrijf, (voor het gemak reken ik daar (sport)verenigingen én de (semi-)overheden ook bij), in de groene gemeente Soest.”

Jan van Zal

“Dagelijks ben ik met mijn bedrijf onder de mensen. Wat mij opvalt is dat mensen heel veel kennis van alles hebben, maar enkele essentiële zaken niet weten. Bijvoorbeeld dat toiletpapier één van de grootste verontreinigers ter wereld is. Door het gebruik van bleekmiddel komen er veel chemicaliën in de natuur, bovendien vraagt de productie van toiletpapier veel van de bossen. De verkoop via onze webwinkel van toiletpapier en toilethanddoekjes van Black Santino is voor ons een signaal. Dit zijn producten die CO2-neutraal zijn gefabriceerd. Wij gaan voor een algemeen ge- en verbruik van dit mooie merk hygiënepapier. Net zo als wij dat met het papier van ons eigen Private label willen realiseren.”

Walter Verhoef

“Het is heel gemakkelijk om vanaf de zijlijn te roepen wat er allemaal beter moet in de wereld. Maar ik geloof in de kracht van doen. Wij komen in actie en verkopen artikelen waar iedereen wat aan heeft. Wat wij nastreven is dat wij met Groendiscounter bewustzijn creëren. Dat doen wij voornamelijk bij de Soester ondernemers en organisaties. Het is, wat mij betreft, de start van een sneeuwbaleffect. De wereld verbeteren lukt alleen maar als je zelf in actie komt.”

Meer weten?

Wil je meer weten over Groendiscounter.nl? Vind de ondernemer in de App of bezoek de website.

Jij als ondernemer ook je eigen ondernemerspagina? Dan kan jij je hier aanmelden voor een ondernemerspagina van Het beste van lokaal.

Download nu de App en ontdek zelf Het beste van lokaal.

Link naar AppStore Link naar GooglePlaystore

Winkelwagen