Het beste van lokaal – Tijd voor een update!

Een overzicht van afgelopen maanden:

Arnold Seldenrijk is officieel ingestapt op 1 juli bij Het beste van lokaal en voortaan zullen we samen aan de slag gaan om nog meer lokaal te verbinden.

Het beste van lokaal in de Gemeente Soest
Arnold Seldenrijk en Bram Molmans buiten ‘t louvre Soest waar ze hun kantoor houden.

Samenwerking tussen BDU Media en Het beste van lokaal

Na de lancering op 1 april in de app stores, zijn we half juni gestart met de promotie van de app. In samenwerking met BDU Media hebben we promotie gemaakt in de Soester Courant en Soest huis-aan-huis en toegang gekregen tot hun netwerk. Inmiddels hebben we meer dan 70+ ondernemers aangehaakt, 1300+ gebruikers in de app en maandelijks 4500+ page views. We zijn trots op de resultaten die we nu al samen bereikt hebben.

Ondernemen door te luisteren

We hebben veel ondernemers gesproken de afgelopen maanden en uit die gesprekken komen twee pijnpunten naar boven:

  • De enorme behoefte aan personeel
  • De torenhoge commissies voor het gebruik van maaltijdbestelplatformen

Op basis van deze pijnpunten hebben we twee nieuwe functionaliteiten ontwikkeld “Vacatures” en “Bestel Direct“.

Vacatures

Veel ondernemers zijn echt op zoek naar lokaal personeel. Dit betekent iemand uit de buurt of vanuit de gemeente of een dorp verderop. De grote vacature platformen hebben een enorm bereik maar niet altijd gericht op kandidaten die een ondernemer zoekt. Daarnaast worden daar soms hoge bedragen voor gevraagd. Bij ons in de app willen we juist dat iedere lokale ondernemer er gebruik van kan maken. Dat betekent dat voor maar €50,- (30 dagen online) al een vacature geplaatst kan worden. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan hier verder.

Bestel Direct

Wist je dat sommige ondernemers meer dan 14% commissie betalen over iedere bestelling die via de grote maaltijdbestelplatformen komt? Ohh en dan vergeten we ook nog de administratie kosten en btw. Oftewel voor €100,- aan bestelling leveren zij €17,15 in. Dat kan niet de bedoeling zijn. Wij geloven erin dat we de klanten van deze ondernemers bewust kunnen maken van dit feit en hen kunnen stimuleren om te bestellen via de eigen website van de ondernemer.

Met Bestel Direct brengen wij ondernemers die maaltijden bezorgen/afhalen bij elkaar zodat onze gebruikers eenvoudig zien waar ze kunnen bestellen, maar ook zorgen wij ervoor dat de gebruikers direct bestellen bij de ondernemer en niet bij een tussenpartij. Hierdoor hoeven ondernemers geen hoge commissies af te dragen en krijg jij als consument de zelfde maaltijd zoals je gewend bent. Wat geef nou toe, vaak weet je wel wat je besteld en bij wie, dus waarom niet direct bij de ondernemer?

Culturele Agenda Soest in Het beste van lokaal

In een samenwerking met de gemeente Soest, CultuurPuntSoest en Het beste van lokaal, worden maandelijks alle activiteiten van de culturele agenda van Soest meegenomen in de app. Hiermee creëren we meer zichtbaarheid voor alle culturele activiteiten die plaatsvinden in Soest. Wist je overigens dat er maandelijks meer dan 40-50 culturele activiteiten zijn? Nu wel, bekijk de culturele activiteiten nu in de App van Het beste van lokaal.

Ook in de app? Lokaal
Ook in de app? Apple App Store

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen