Lancering Het beste van lokaal Soest

Soester Courant LokaalHet beste van lokaal

Lancering van de App
Op 1 april 2022 was het zover, de App van Het beste van lokaal was te downloaden via de Google Play store en Apple App store. Dit betekent de lancering van een nieuw lokaal concept genaamd Het beste van lokaal. Een manier om: “Mensen online te stimuleren offline te verbinden”. Met de start in de gemeente Soest is het voor inwoners eenvoudig lokale aanbiedingen, ondernemers, activiteiten, uitjes te vinden. Maar ook kan je er het laatste nieuws lezen uit de Soester Courant of al je gemeente zaken regelen via de App.

Samenwerking met de Soester Courant
Het beste van lokaal werkt samen met de BDU dit is de uitgever van de Soester Courant, en gezamenlijk trekken bij op om Het beste van lokaal te introduceren in de gemeente Soest en er een succes van te maken. Immer heeft de krant met haar huis-aan-huis bladen een bereik van 18.000 huishoudens oftewel 40.000 inwoners in Soest. Speciaal voor de gemeente Soest hebben wij een lanceeraanbod opgezet. Hierin krijg je enorme kortingen voor deelname aan de App en aanbiedingen, ook is het mogelijk jouw aanbiedingen van de App mee te nemen in de krant! Meer weten over het lanceeraanbod voor de gemeente Soest? Kijk dan hier voor meer informatie.

Ook online beter gevonden worden?
De App biedt verschillende mogelijkheden om als ondernemers gevonden te worden, zo kan je jouw aanbiedingen promoten via de App. Hiermee kunnen jouw klanten vanuit huis jouw aanbiedingen zien. Maar ook je eigen pagina opzetten om meer online zichtbaarheid te creëren. Of misschien is het loyaliteitsprogramma wel interessant voor jou en jouw klanten

Daarnaast zullen wij de komende periode zullen op onze social media de aangesloten ondernemers voorstellen aan het grote publiek. Wil je ook weten wie dat zijn? Volg ons dan op Facebook & Instagram.

Download nu de App en ontdek zelf Het beste van lokaal
Link naar AppStore Link naar GooglePlaystore

Winkelwagen