Hiernumaals | Jacqueline Drop en Tamara Donkervoort

hiernumaals

Hiernumaals | Een frisse blik op afscheid

HIERNUMAALS | Een frisse blik op afscheid.

En dan staat de wereld stil…

We krijgen er verwacht of onverwachts allemaal mee te maken, afscheid nemen van een persoon die je lief is. Misschien heb jij er op dit moment mee te maken. Dan komt er veel op je af. Of misschien denk je al na over je eigen afscheid? Hoe kies je een uitvaartbegeleider die goed bij jou past?

Jacqueline en Tamara

Jacqueline en Tamara helpen je bij het laatste afscheid. Dat kan ook een voorbereiding op jouw eigen afscheid zijn. Ze staan met liefde naast je, werken met aandacht en passie en zijn oprecht geinteresseerd. Samen zijn ze een sterk en creatief duo dat dag en nacht klaar staat om een afscheid zo vorm te geven dat het recht doet aan het leven dat geleefd is.

Authentiek afscheid door Hiernumaals

“Wij geloven in een authentiek afscheid: ieder mens staat immers anders in het leven en verschilt daardoor in doen en in laten. Onze karakters, emoties, ambities, levenservaringen, passies en wensen zijn uniek. Daarbij past voor iedereen een ander afscheid, kloppend bij het leven dat geleefd is.”

Er mag en kan bij het laatste afscheid veel meer dan je denkt. Tamara en Jacqueline durven buiten de gebaande paden te lopen en inspireren je graag bij alle mogelijkheden.

Een afscheid met een lach en een traan, die nabestaanden liefde en kracht geeft voor de toekomst.

Meer dan alleen het afscheid

“Met Hiernumaals afscheidszorg begeleiden wij een afscheid van het moment van overlijden tot aan de uitvaart. Na de dag van het daadwerkelijke afscheid laten we je niet los, we helpen je om het leven zonder je geliefde op te pakken.

En omdat omgaan met de dood voor ons iets normaals is, inspireren we je graag bij leven al eens tot een doodgewoon gesprek over de dood aan de keukentafel.”

Tamara & Jacqueline zijn er graag voor je

Meer weten over Hiernumaals? Vind de ondernemer in de App of bezoek de website.

Jij als ondernemer ook je eigen ondernemerspagina? Dan kan jij je hier aanmelden voor een ondernemerspagina van Het beste van lokaal.

Download nu de App en ontdek zelf Het beste van lokaal.

Link naar AppStore Link naar GooglePlaystore

Winkelwagen