Lokale Ondernemer: Brigitta van Hengstum van De krachtengel

Mogen wij jou voorstellen aan lokale ondernemer: Brigitta van Hengstum van De krachtengel

Onderzoek je beperkende gedachten en overtuigingen die je vaak al zo lang bij je draagt. Heel de pijn, angst en verdriet wat daaronder zit, vaak heel diep weggestopt. Stap uit de zelfgebouwde kooi, spreid je vleugels en vlieg!


Een truffelceremonie kan hierin heel helpend zijn. Je ego (die altijd ontzettend z’n best doet om jou te beschermen maar je dus ook beperkt) gaat aan de kant en dat geeft ruimte aan heling en heel eerlijk onderzoek. Een ceremonie met hogere dosering truffels, 10 weken micro doseren (2 keer per week een heel kleine dosering) of beide gecombineerd geeft een zachte maar krachtige liefdevolle ondersteuning in deze soms pittige processen.


Ik heb in mijn leven mijn portie verdriet wel gehad. Intens dankbaar dat plantmedicijnen mijn pad hebben gekruist, anders had ik er heel anders bijgezeten.


Sinds 2019 heb ik al vele mensen mogen begeleiden in ceremonies met Magische Truffels en kunnen bijdragen aan werkelijk prachtige transformaties. Ik werk intuïtief en volg jou in je behoeften zoals ze zich aandienen, in de reis en daarbuiten. Door mijn eigen reizen en het volgen van vele workshops, retraites, trainingen én de opleiding familieopstellingen waarin ik heb geleerd om systemisch te kijken naar je systeem van herkomst (je familielijn) heb ik mij ontwikkeld tot een coach die jou kan begeleiden wanneer je de keuze maakt om dit pad te bewandelen.


Zou je meer willen weten? Bel of app me gerust op 06 40741836. Ik ontvang je ook graag voor een kop thee en kennismaking in mijn prachtige praktijk/ceremonieruimte in Soest.


Liefs Brigitta

Meer weten over Brigitta? Vind haar in de App of bezoek de website van de Krachtengel

Jij als ondernemer ook beter gevonden worden. Dan kan jij je ook hier aanmelden als lokale ondernemer bij Het beste van lokaal.

Download nu de App en ontdek zelf Het beste van lokaal.
Link naar AppStore Link naar GooglePlaystore

Winkelwagen