Lokale Ondernemer: Jacqueline Pouw van Studio Pouw

Mogen wij jou voorstellen aan lokale ondernemer: Jacqueline Pouw van Studio Pouw

Ik ben Jacqueline Pouw en heb Studio Pouw opgericht als paraplu voor verschillende creatieve activiteiten.

GRAFISCHE VORMGEVING/BEELDBEWERKING

Van huis uit ben ik grafisch vormgever en houd ik van fotografie en beeldbewerking. Met een digitaal beeld kun je alle kanten op: je kunt het op diverse materialen bedrukken of toepassen en dat geeft oneindig veel mogelijkheden! Ik denk en kijk graag met je mee naar hoe jij je op jouw (vak-)gebied kunt profileren en dat visueel kunt uitdragen.

SCHILDEREN

Naast vormgeving en stoeien met beeld heb ik me verdiept in de schilderkunst. Op dit moment schilder ik het liefs met olieverf; realistisch en verfijnd. De achtergrond houd ik abstract, waardoor het onderwerp alle aandacht krijgt. Ik schilder met gevoel en zoek naar datgene wat raakt.

SCHILDERWORKSHOPS

Tijdens de workshops ontdek je je eigen creatieve mogelijkheden.
Soms moet je even over de drempel van ‘het witte canvas’ heen stappen, maar wat kun je dan trots zijn op je eigen kunstwerk! Ook kan een teambuilding-sessie van een dagdeel heel nieuwe inzichten geven door samen te schilderen. Al dan niet voor het uitdragen van een missie/visie.
Daarom zijn er workshops voor jong en oud, voor grote en kleine groepen, voor particulier en bedrijf en is er een divers aanbod.

Contact Studio Pouw

Als je geïnteresseerd bent, of wilt weten wat ik voor jou kan betekenen, neem dan gerust en vrijblijvend contact op.
Op instagram post ik regelmatig over de verschillende activiteiten. Als je vragen hebt, kun je bellen, appen of mailen.
Jacqueline Pouw
info@studiopouw.nl

www.studiopouw.nl
tel. 06 305 58 299

Meer weten over Jacqueline Pouw? Vind haar in de App of bezoek de website van Studio Pouw.

Jij als ondernemer ook beter gevonden worden. Dan kan jij je ook hier aanmelden als lokale ondernemer bij Het beste van lokaal.

Download nu de App en ontdek zelf Het beste van lokaal.
Link naar AppStore Link naar GooglePlaystore

Winkelwagen