Lokale Ondernemer: Myrna van Schoonhorst van Staal & Kunst

Mogen wij jou voorstellen aan lokale ondernemer: Myrna van Schoonhorst van Staal & Kunst

Myrna van Schoonhorst Staal&kunst

Mijn naam is Myrna van Schoonhorst, ik ben beeldend kunstenaar.

Na het afronden van de opleiding vormgeven/dtp aan het Grafisch Lyceum ben ik na een aantal jaren werkzaam te zijn geweest op een reclame studio begonnen met muurschilderingen in opdracht.

Naderhand kwamen daar ook portretten bij van mens en dier.

Mijn vrije werk is vaak figuratief met een voorkeur naar gezichten en mensen,

waarbij de emoties subtiel of juist expressief benadrukt worden. Dit in samenhang met grote schilderdoeken en krachtige kleuren met gebruik van acrylverf en diverse materialen, waardoor er een bepaalde spanning ontstaat.

Sinds 2020 heb ik het bedrijf Staal & Kunst opgericht en maak nu vaak grote schilderijen, ook vaak abstract, in combinatie met een stalen frame of lijst, wat het kunstwerk nog meer tot zijn recht laat komen.

Uitermate geschikt voor in uw woning of kantoor en de kleuren en het formaat aangepast op de interieurstyling. Het aanvaarden van een opdracht gaat in goed overleg met de opdrachtgever.

Ook geef ik workshops in diverse schilderstijlen, samen met een andere professionele kunstenaar doen we samen ook bedrijfsworkshops, dé manier om uw team te inspireren en te verbinden in een gezellige creatieve middag!

Mail voor de mogelijkheden voor uw bedrijf naar info@staalenkunst.nl

Meer weten over Myrna? Vind haar in de App of bezoek de website van Staal & Kunst

Jij als ondernemer ook beter gevonden worden. Dan kan jij je ook hier aanmelden als lokale ondernemer bij Het beste van lokaal.

Download nu de App en ontdek zelf Het beste van lokaal.
Link naar AppStore Link naar GooglePlaystore

Winkelwagen