Lokale Ondernemers Cindy en Jimmy Roeland van Restaurant Skål

Mogen wij jou voorstellen aan Lokale Ondernemers: Cindy en Jimmy Roeland van Restaurant Skål

restaurant Skål

Restaurant Skål

Welkom bij restaurant Skål, gevestigd in een gemeentelijk monument in het centrum van Soest!

Een restaurant met vernieuwend interieur met een knipoog naar Scandinavië. Mooie meubels die herkenbaar zijn aan de Scandinavische eenvoud gecombineerd met een prachtige eyecatcher van een bar in het midden van het restaurant.

Opstart

Skål is opgezet door Cindy en Jimmy Roeland, broer en zus. Het idee om een nieuw restaurant in Soest te beginnen was er al in Januari 2020. Helaas kon dit door verschillende omstandigheden niet gelijk doorgaan en is het op de lange baan geschoven. Uiteindelijk was het in Oktober 2021 eindelijk zo ver! Wij hebben niet de makkelijkste tijd gekozen om open te gaan maar hebben er ons toch doorheen weten te slaan.

De Kaart

Onze kaart is internationaal georiënteerd en erg divers. Wij werken met dagverse producten en spelen in op het seizoen. Elke 3 maanden wisselen wij van kaart en daarnaast hebben wij ook een wisselend 3-,4-gangen menu buiten de kaart om. Ons restaurant is ideaal om te komen borrelen met vrienden,  een romantisch avondje uit, of een heerlijke lunch! Wij houden graag rekening met de wensen van ons gasten en staan altijd open voor feedback.

Het Team

Skål is jong en we zijn trots op het team wat wij nu al hebben. Iedereen is erg gemotiveerd en enthousiast. Zo hebben we Sam Janmaat net 20 jaar en een aanstormend talent in de keuken die ambities heeft Chef kok te worden. Naast zijn werk studeert hij ook nog, niks lijkt hem te veel en hij zet altijd zijn beste beentje voor!  Aan de ‘voorkant’ is Amber van der Laak leidinggevende en een herkenbaar gezicht voor het restaurant. Amber is een echte doorpakker en niet snel van haar stuk te brengen. Ze wilt graag dat iedereen zich welkom voelt en maakt het de gasten graag naar hun zin!

Wij hopen u snel een keer te kunnen ontvangen!

Skål!

Meer weten over Restaurant Skål? Vind het restaurant in de App of bezoek de website van Restaurant Skål

Jij als ondernemer ook je eigen spaarprogramma hebben?? Dan kan jij je ook hier aanmelden als voor het spaarprogramma van Het beste van lokaal.

Download nu de App en ontdek zelf Het beste van lokaal.
Link naar AppStore Link naar GooglePlaystore

Winkelwagen