Restaurant ‘t Hoogt | van Vincent en Nicole van der Wardt

Restaurant 't Hoogt

Restaurant ‘t Hoogt

Heerlijk genieten en graag meer de natuur van Soest ontdekken? Kom dan nu naar Restaurant ‘t Hoogt.

Een unieke locatie tussen Soest en Soesterberg waar u 7 dagen in de week kunt genieten van onze gastvrijheid, de gezelligheid, het uitzicht en natuurlijk onze prima keuken!” De flinke bult tussen Soest en Soesterberg is de denkbeeldige grens tussen beide dorpen. Een bult die voor veel fietsers en wandelaars een prachtige uitdaging vormt voor een flinke fiets- of wandeltocht. De omgeving rondom de “Soesterberg” is prachtig. Schitterende ongerepte natuur, met veel heide en bos. U kunt zomaar de zeldzame zandsalamander tegen zijn broze lijf lopen. Het bos- en natuurgebied “de Soesterduinen” is binnen wandelafstand en in het bosgebied “de Stompert” is een mooi uitgestrekt gebeid voor mountainbikers.

Soester natuur

In het midden van deze natuurpracht kunt u ons restaurant vinden. Decennialang is Restaurant ’t Hoogt een plek waar wandelaars en fietsers een verdiend kopje koffie of een verkwikkende kom soep nemen. Maar natuurlijk biedt ons restaurant nog veel meer. Vanaf ons terras heeft u een weids uitzicht over de heide. U kunt ondertussen uw lunch of diner uitkiezen vanaf onze uitgebreide lunch- of dinerkaart. Na uw lunch of diner kunt u de omgeving verder verkennen.

Een (bedrijfs)feestje?

Ons team is ervaren en deskundig in het verzorgen van uw feest. Een bruiloft, barbecue, bedrijfsborrel of verjaardag? Wij regelen het voor u en u kunt genieten van een perfect feest op een unieke en sfeervolle locatie. Wij hebben achter ons restaurant een ruime parkeergelegenheid. U hoeft dus geen drukke weg over te steken. De speeltuin biedt voor de jongste kinderen een mooi evenement om de energie even kwijt te raken. Gastvrijheid is voor het team van Restaurant ’t Hoogt vanzelfsprekend. U voelt zich direct thuis in de huiselijke, toegankelijke en warme omgeving van ons restaurant. Onze kaart is uitgebreid. Wij durven te stellen: ‘voor elk wat wils’.

Meer weten over Restaurant ‘t Hoogt? Vind het restaurant in de App of bezoek de website van Restaurant Skål

Jij als ondernemer ook je eigen ondernemerspagina? Dan kan jij je hier aanmelden voor een ondernemerspagina van Het beste van lokaal.

Download nu de App en ontdek zelf Het beste van lokaal.

Link naar AppStore Link naar GooglePlaystore

Winkelwagen