Een spaarprogramma voor jouw klanten

Jouw klanten ook eenvoudig voor korting laten sparen in jouw onderneming? Dat kan het het loyaliteitsprogramma van Het beste van lokaal.

Korting
Korting
Loyaliteitsprogramma

Laat klanten eenvoudig sparen voor korting

Hoe behoud je je klanten en weet je nieuwe te strikken? Het loyaliteitsprogramma van Het beste van lokaal helpt jou als ondernemer daar enorm bij, hier mee vind en verbind je bestaande en nieuwe klanten

Het systeem is zo ingericht dat er maar minimale stappen doorlopen hoeven te worden. Dit maakt het programma ook ontzettend snel eenvoudig en makkelijk! Lees snel verder hoe het werkt.

Hoe werkt het sparen bij Het beste van lokaal?

Punten sparen zonder rompslomp

Punten sparen bij het beste van lokaal gaat op basis van het aankoopbedrag. Voor iedere euro die een klant uitgeeft krijgt deze 1 punt. Voor 50 verzamelde punten krijgt de klant €1 euro korting. Dit betekent voor jouw als ondernemer dat je per €50 euro maximaal 1 euro korting geeft.

Hieronder beschrijven we de stappen die je doorloopt om jouw klanten punten te laten sparen.

Zo eenvoudig is het sparen van loyaliteitspunten bij Het beste van lokaal. 

korting
Korting
Hoe werkt het innen van beloningen?

Eenvoudig innen van beloningen

Wanneer een klant een beloning wilt inwisselen heeft deze er eerst voldoende punten voor nodig. Zolang er nog niet genoeg punten gespaard zijn kan er ook niet ingewisseld worden.

Zo simpel is het innen van beloningen voor zowel de klant als ondernemer. 

Hoe meld ik mij gratis 3 maanden aan

Aanmelden voor het Loyaliteitsprogramma

Via onderstaande link kan je jouw loyaliteitsprogramma aanmelden de kosten hiervoor bedragen normaal €25,- ex BTW per maand. Of jaarlijks voor €250 ex BTW, hiermee krijg je 3 maanden korting.

Hiervoor krijg je het volgende terug:

Na het invullen van het formulier via de onderstaande button zal jouw onderneming en spaarprogramma binnen 24 uur in de App te vinden zijn!

We maken een afspraak om langs te komen om het spaarprogramma verder toe te lichten.

Loyaliteitsprogramma

Download nu de App!

Winkelwagen