Mundial Beauty | Saad en Elham Kaayeb

Mundial Beauty 2

Mundial Beauty | Voor beauty en hair.

Mundial Beauty is een kapper en beautysalon. Je kunt er terecht voor een mooie knipbeurt, een ontspannende beautybehandeling of een goede pedicure. Dit alles is gecombineerd in een gegarandeerd goede prijs/kwaliteit verhouding.

Knippen voor dames en heren

Bij de kapsalon van Mundial Beauty zijn ze gespecialiseerd in het knippen van heren, dames en kinderen. Of het nu gaat om een trendy haarkleuring, permanent zetten of een reguliere knipbeurt.

Knippen voor kinderen

Tijdens een knipbeurt voor kinderen is bij Mundial alles gericht op het kind. Geknipt worden terwijl je op een stoere motor zit of aan het stuur van een raceauto is immers al een stuk minder eng. En een föhn in de vorm van Snoopy lijkt ook veel vrolijker te blazen.

Als kinderen even moeten wachten totdat ze geknipt worden kunnen zij tekenen, kleuren of een spelletje doen. Tijdens het knippen kunnen ze zelfs een film kijken. Als extraatje mogen de kinderen na een knipbeurt een snoepje of rozijnen uitkiezen uit de snoeppot.

Pedicure

In de beauty- en pedicuresalon kunt u terecht voor al uw voetproblemen. Heeft u pijnlijke voeten? Wacht dan niet langer en maak snel een afspraak. Ze behandelen o.a. wratten, likdoorns, eelt, ingegroeide nagels, kalknagels, trauma nagels, schimmel nagels etc. Dit doen ze op een professionele manier. Ook voor het basisonderhoud van uw voeten kunt u bij Mundial Beauty terecht.

Tevens beschikt de praktijk over de Medische aantekening voor de diabetische voet, reumatische voet en risico voet. Heeft u een verwijzing gekregen van uw huisarts dan kunt u bij Mundial terecht. Ze zien u graag tegemoet in hun professionele pedicurepraktijk in Soest.

Een gezond en origineel cadeau

Bij Mundial Beauty hebben ze ook cadeaubonnen. Geef een keer een knipbeurt of een schoonheidsbehandeling cadeau! Er zijn bonnen van € 10,- en van € 20,-.

Kom langs!

Kom langs bij Mundial Beauty op Steenhoffstraat 11A in Soest. Loop binnen zonder afspraak, of maak een afspraak via 035 5882834.

Meer weten?

Wil je meer informatie? Vind de ondernemer in de App of bezoek de website.

Jij als ondernemer ook je eigen ondernemerspagina? Dan kan jij je hier aanmelden voor een ondernemerspagina van Het beste van lokaal.

Download nu de App en ontdek zelf Het beste van lokaal.

Link naar AppStore Link naar GooglePlaystore

Winkelwagen