Nieuw talent Orkest | Esther Bakker

nieuw talent orkest

NIEUW TALENT ORKEST – Echt iets voor jou.

Wil jij een blaas- of slagwerkinstrument leren bespelen en samen muziek maken? Dat kan bij Nieuw Talent Orkest van Muziekvereniging PVO, een muziekproject voor volwassenen.

Wat houdt het in?

Je maakt tien weken lang kennis met een geweldige nieuwe hobby. De repetities vliegen voorbij en na de eerste repetitie heb je sowieso al een paar noten geleerd. Muzikale ervaring is niet nodig en je hoeft ook geen noten te kunnen lezen. Natuurlijk is er een pauze tijdens de repetitie zodat er ook aandacht is voor het sociale aspect. Het plezier staat voorop. De repetitieperiode wordt afgesloten met een feestelijk concert. Er wordt gezorgd voor een instrument, lessenaar en lesmap.

Contact

Woon je in Soest of omgeving en is dit echt iets voor jou?
Neem contact op met Esther Bakker, 06-22298638 of secretaris@pvosoest.nl

Locatie, datum en tijd.

Ze beginnen op vrijdag 7 oktober 2022, 19.30 uur in het PVO-gebouw in Soest. Muziekvereniging PVO bevindt zich op de Rembrandtlaan 9, 3761 AG Soest

Over Muziekvereniging PVO

Muziekvereniging Patientia Vincit Omnia (Geduld Overwint Alles) werd opgericht in 1899 en neemt dus al meer dan een eeuw een plaats in in het culturele leven van Soest. De vereniging heeft een eigen verenigingsgebouw en bestaat uit meerdere onderdelen.

Naast concerten, optredens en evenementen heeft PVO veel aandacht voor de jeugd van Soest met het Project ‘Muziek maak je zelf’. Daarnaast wordt er samengewerkt met IDEA Cultuur en de Bachschool. Ook werkt PVO mee aan het ‘Instrumentencircuit’ door Kunst Centraal ontwikkeld voor de Soester basisscholen.

Meer weten?

Meer weten? Vind de ondernemer in de App of bezoek de website.

Jij als ondernemer ook je eigen ondernemerspagina? Dan kan jij je hier aanmelden voor een ondernemerspagina van Het beste van lokaal.

Download nu de App en ontdek zelf Het beste van lokaal.

Link naar AppStore Link naar GooglePlaystore

Winkelwagen