Ook in de app? Nu 3 maanden gratis

Wist je dat je 3 maanden gratis gebruik kan maken van: Bestel Direct, Ondernemers, Producten, Uitjes en Sportclubs, zonder doorlopend contract? Lees snel verder hoe jij ook in de app kan komen.

Home Het beste van lokaal
0
Gemeente
0 +
Ondernemers
0 +
Gebruikers
0 +
Maandelijkse views
advertenties
Jouw advertenties echt bij de mensen thuis?

Koop nu jouw advertentietegoed

Met jouw advertentie in de app zal je wekelijks meer dan 1600 mensen bereiken. Niet alleen staan jouw advertentie 7 dagen of een maand in de app. Maar met de wekelijkse pushmelding op de donderdag zullen ook alle gebruikers op de hoogte worden gesteld van jouw advertenties 

Wekelijkse advertentie

Voor wekelijkse advertenties werken we met de volgende staffels:
1 advertentie – €50,-
4 advertenties – €180,- (10% korting)
10 advertenties – €425,- (15% korting)

Mocht je meer dan 10 weken een wekelijkse advertentie willen plaatsen neem dan contact op met info@hetbestevanlokaal.nl 

Maandelijkse advertenties
Voor maandelijkse advertenties werken we met de volgende staffels:

1 advertentie – €150,-
4 advertenties – €540,- (10% korting)
10 advertenties – €1275,- (15% korting)

Gekocht advertentietegoed zal nooit verlopen

Laat nieuwe klanten kennis maken met jou

Als ondernemer meer lokale zichtbaarheid?

Tegenwoordig zijn er duizenden website op het internet. Zorgen dat jij als ondernemer zichtbaar bent online is een hele uitdaging. Hoe gaat jouw klant nou exact vinden wat die zoekt?

Met de ondernemerspagina creër jij zichtbaarheid voor jouw onderneming. Niet door alles wat je te bieden hebt online te zetten, maar door zichtbaar te maken wat nou echt belangrijk is. Zodat gebruikers nieuwsgierig worden en contact met je willen zoeken.

3 maanden gratis kan je deze pagina proberen, mocht je daarna willen aanblijven kost het €17,50 p.m. ex BTW of €192,50 p.j. ex BTW. Met een jaarabonnement krijg je 1 maand korting.

Ondernemers
ook in de app? producten
Laat (nieuwe) genieten van jouw producten

Laat meer mensen genieten van jouw producten

Met de App van Het beste van lokaal maken we eenvoudig zichtbaar waar de consument haar lokale producten kan scoren. Zo kunnen ze altijd het lekkerste verste uit de buurt halen. Daarnaast vragen wij geen commissie over wat klanten bij jou bestellen.

3 maanden gratis kan je deze pagina proberen, mocht je daarna willen aanblijven kost het €17,50 p.m. ex BTW of €192,50 p.j. ex BTW. Met een jaarabonnement krijg je 1 maand korting.

Laat (nieuwe) klanten via jouw website bestellen

Maaltijdbestellingen direct via jouw eigen website?

Weg met de torenhogen commissie van maaltijdplatformen. Met Bestel Direct stimuleren wij onze gebruikers om direct bij jou als ondernemer te bestellen. Daarnaast bieden wij jou als ondernemer een pakketje aan van een display op de balie en flyers om mee te geven met iedere bestelling die via een maaltijdbestelplatform komt. Gezamenlijk met alle ondernemers kunnen we zo elkaar helpen de klanten via de eigen website te laten bestellen.

Bestel Direct kan je 3 maanden gratis proberen. Mocht je na deze 3 maanden door willen betaal je €30,- ex BTW p.m. of €330,- ex BTW per jaar, hiermee krijg je 1 maand korting.

Ook in de app? Bestel Direct
Ook in de app? Lokale vacatures
Meer zichtbaarheid voor jou personeelsbehoefte

Laat jouw vacatures opvallen!

Door alle lokale vacatures te verbinden op één plek, wordt het voor gebruikers eenvoudig terug te vinden welke vacatures er beschikbaar zijn bij hen in de buurt.

De kosten voor 1 vacatures bedragen €50,- ex BTW, bij 4 vacatures krijg je 10% korting en bij de ruimte voor 10 vacatures zelf 15% korting.

Snel jouw personeelsbehoefte meer zichtbaarheid geven? Meld jouw vacatures nu aan.

Als sportclub meer leden werven?

Sportclubs in de app

Voor sportclubs begrijpen wij dat het uitdagend is om nieuwe leden te werven. In deze digitale tijd en corona is er veel verandert. Met Het beste van lokaal kan je als Sportclub zichtbaarheid creëren en nieuwe leden werven. 

Sportclubs kunnen 3 maanden gratis gebruik maken van de app. mocht je na deze 3 maanden door willen bedrgaen de kosten slechts €95,- p.j. ex BTW. Niet gek toch?

Ook in de app? Sportclubs
eropuit
Meer klanten trekken die eropuit willen?

Heerlijk eropuit bij jou!

Even heerlijk uitwaaien, een prachtige wandeling maken of een paar nachtjes weg van huis. Iedereen heeft zo nu en dan die behoefte. 

Met Eropuit kan jij meer zichtbaarheid geven aan wat de mogelijkheden bij jou zijn. Jouw B&B meer gasten laten ontvangen of meer deelnemers voor de uitjes die jij organiseert?

Meld je dan snel aan voor 3 maanden gratis zichtbaarheid. Mocht je na deze 3 maanden blijven deelnemen, dan bedragen de kosten €17,50 p.m. ex BTW of €192,5 p.j. ex BTW, hiermee krijg je 1 maande korting

Meer deelnemers voor jouw activiteiten?

Maak jouw activiteiten ook in de app zichtbaar

Tegenwoordig zijn er zoveel activiteiten om aan deel te nemen, dat het lastig is deze goed te vinden. Door de bundeling in de app is het voor iedereen mogelijk zijn/haar activiteiten meer zichtbaarheid te geven. 

Ook sturen we maandelijks een pushmelding uit naar de gebruikers. Hiermee worden meer dan 1000 mensen gestimuleerd de activiteiten van die maand te bekijken.

De kosten voor een activiteit bedragen €25,- ex BTW p.s. bij 4 activiteiten krijg je 10% korting en bij 10 activiteiten zelf 15% korting. 

Meer dan 10 activiteiten per maand?
Neem dan contact op met info@hetbestevanlokaal.nl om de mogelijkheden te bespreken.

Ook in de app? Activiteiten
Home Het beste van lokaal
Gemeente website, Radio en Kranten?

Ook beter gevonden worden?

Voor een Gemeente website, Radio of Kranten hanteren we andere opties.

Neem hiervoor contact op met info@hetbestevanlokaal.nl om de mogelijkheden te bespreken.

Download nu de App!

Winkelwagen