PASSIE koken & wonen | Wanda de Ruiter

Passie koken & wonen

Passie koken & wonen | Een kookwinkel met woonaccessoires.

Passie koken & wonen is een hippe, strakke en stoere winkel die koken en wonen combineert. De winkel bevindt zich in winkelcentrum Soest-Zuid op de Soesterbergsestraat 43.

Wonen en koken

Wonen en koken vullen elkaar aan. Mensen hebben graag lekker eten in huis en zijn ook steeds meer met eten bezig. Daar horen leuke woonaccessoires bij.

Denk bijvoorbeeld aan ‘extreme lounge outdoor bags’, zitzakken voor buiten die je gewoon in de regen kunt laten liggen en dus niet steeds naar binnen hoeft te slepen. Zodat je jouw zelf gemaakte salade kunt opeten terwijl je ligt te chillen in een comfortabele zitzak.

Stoer en robuust, bescheiden en verfijnd

In de winkel is veel stoer en robuust servies te vinden van aardewerk, mooi steen en hout. Maar ook verfijnd Scandinavisch design van Muubs en Blomus. Ze hebben daarnaast ook een ruim assortiment aan leren keukenschorten, stoere houten planken, mooie messen en speciale bierglazen.

Je blijft je verbazen bij Passie Koken & Wonen. Kom jij binnenkort langs?

Meer weten?

Meer weten? Vind de ondernemer in de App of bezoek de website.

Jij als ondernemer ook je eigen ondernemerspagina? Dan kan jij je hier aanmelden voor een ondernemerspagina van Het beste van lokaal.

Download nu de App en ontdek zelf Het beste van lokaal.

Link naar AppStore Link naar GooglePlaystore

Winkelwagen