Restaurant China

Restaurant China

Restaurant China – De beste Chinese en Japanse keuken

Restaurant China is een sfeervol en veelzijdig restaurant, en is voornamelijk georiënteerd op de Chinese en Japanse keuken. Je kunt er terecht voor diner en/of afhaal of je kan je eten laten bezorgen. 

Restaurant

Naast de traditionele a la carte kaart, biedt Restaurant China ook de mogelijkheid om onbeperkt te genieten van de gerechten voor een vaste prijs (Tasting Menu). Ze zijn het eerste restaurant in Soest waarbij je ook de avond compleet kunt maken met een vast bedrag voor eten en drinken (Tasting menu all in). Tevens wordt het team versterkt door Bella de serveerrobot. Als eerste in soest, brengt Bella graag de drankjes en gerechtjes aan tafel.

Reserveer via:

Reserveer nu alvast een tafel online via de website: www.chinasoest.nl/reserveren/ of telefonisch via 035 – 60 141 55

Bestellen

Je kunt jouw bestelling telefonisch via 035 – 601 4155 of via Online bestellen (voor zowel thuisbezorgen als afhalen) aan Restaurant China doorgeven. 

Door op tijd te bestellen kunnen wachttijden m.b.t. afhaal en routes voor bezorging beter ingedeeld worden. 

Afhalen

Voor het afhalen van jouw bestelling kan je de afhaalingang aan de heuvelweg gebruiken. Indien je telefonisch of online jouw bestelling hebt geplaatst verzoekt het restaurant om dit van te voren te melden bij de afhaalbalie. Voor het plaatsen van jouw bestelling ter plaatste kan je na het bestellen gewoon plaatsnemen in de wachtruimte. Je nummer zal worden omgeroepen wanneer het eten gereed is.

Locatie

Restaurant China bevindt zich op de Burg Grothestraat 38, 3761CN Soest

Meer weten?

Ben je benieuwd naar Restaurant China? Vind de ondernemer in de App of bezoek de website.

Jij als ondernemer ook je eigen ondernemerspagina? Dan kan jij je hier aanmelden voor een ondernemerspagina van Het beste van lokaal.

Download nu de App en ontdek zelf Het beste van lokaal.

Link naar AppStore Link naar GooglePlaystore

Winkelwagen