Slagerij van Asch | Martijn van Vulpen

slagerij van ash

Slagerij van Asch | Ambachtelijke slagerij in Soest.

Slagerij van Asch bestaat sinds 1931 en is een ambachtelijke slagerij.
Dankzij hun eigen worstmakerij en keuken bieden ze u een groot assortiment in zowel vlees, vleeswaren als kant-en-klare maaltijden. Dagelijks wordt het vlees vers uitgesneden en de panklare producten komen vers uit eigen keuken.

Duurzaam varkensvlees

Koopt u uw varkensvlees bij Slagerij van Asch, dan kunt u ervan uit gaan dat het dier een fijn leven had.

Al het varkensvlees van Slagerij van Asch komt uit de Keten Duurzaam Varkensvlees (KDV). Elk stuk vlees dat uit de keten komt, wordt streng gecontroleerd en gecertificeerd en is moeiteloos te traceren van boer tot aan verkoop. Het KDV innoveert voortdurend voor een betere zorg, voeding en welzijn van het dier en voor milieu en omgeving. Deze projecten worden gestimuleerd door o.a. Wageningen University, het Landbouw Economisch Instituut, de Dierenbescherming en Stichting Natuur en Milieu.

Een groot assortiment

Rundvlees

Het rundvlees van slagerij van Asch is een klasse apart. In eigen mesterij heeft van Asch bijvoorbeeld uitsluitend vrouwelijk vee van dikbilkwaliteit. Hierdoor zijn zij in staat een constante kwaliteit rundvlees te leveren. Het malse vlees wordt bewerkt tot heerlijke biefstuk en overige specialiteiten.

Lamsvlees

Lamsvlees heeft zijn eigen specifieke smaak die uw maaltijd een heel ander karakter geeft. Slagerij van Asch verkoopt vers Nieuw-Zeelands lamsvlees. Voor uw speciale wensen bieden zij een onbeperkt aantal mogelijkheden, zoals gevulde lamskroon.

Kalfsvlees

Kalfsvlees is van zichzelf zeer mals en smaakvol. Bij van Asch vindt u vers Hollands kalfsvlees. U heeft keuze uit een assortiment van verschillende kalfsproducten.

Kom langs!

Kom langs bij Slagerij van Asch op Van Weedestraat 66 Soest.

Meer weten?

Wil je meer informatie? Vind de ondernemer in de App of bezoek de website.

Jij als ondernemer ook je eigen ondernemerspagina? Dan kan jij je hier aanmelden voor een ondernemerspagina van Het beste van lokaal.

Download nu de App en ontdek zelf Het beste van lokaal.

Link naar AppStore Link naar GooglePlaystore

Winkelwagen