SMAAK keukens | Bart Eigenhuis

SMAAK keukens

SMAAK keukens | Voor elke smaak een passende keuken.

Ben je op zoek naar een passende keuken die helemaal jouw smaak is? Dan ben je bij SMAAK keukens aan het goede adres. Het kiezen van een nieuwe keuken is een leuke, maar ook zeer uitdagende taak. Met zoveel stijlen, kleuren en materialen zijn de mogelijkheden eindeloos. In de SMAAK studio staan meerdere complete keukens opgesteld voor inspiratie. Daarnaast laten ze je graag alle materialen zien en voelen. Hierdoor wordt jouw keuken volledig naar jouw eigen unieke smaak samengesteld.

Van kranen tot kasten

Iedere stijl en combinatie is mogelijk. De opties gaan van gekleurde kranen tot aan een gekleurde binnenkant van de kasten. Naast het bekijken van de showroomkeukens kan je ook veel inspiratie voor je nieuwe keuken halen uit de pinterest pagina. Ze nodigen je graag uit om je de laatste technische snufjes te laten zien.

De SMAAK studio

Binnenlopen in de SMAAK keukenwinkel mag altijd, maar wil je er zeker van zijn dat ze tijd hebben, maak dan een afspraak op hun website. Zo kunnen ze extra tijd inplannen en kunnen jullie samen kijken wat voor keuken het beste aansluit bij je wensen. Na het voeren van een intake gesprek zullen ze de keuken uittekenen zodat je een beeld krijgt van de keuken in de ruimte. 

Locatie

De studio is gelegen naast de Middelman in Soest op de Birkstraat 101. Er is ruime parkeergelegenheid voor de deur.

Kom langs!

Kom je naar de SMAAK studio in Soest, ze nemen graag de tijd voor je. Ze ontvangen je met een verse espresso, cappuccino of koffie. Alvast wat inspiratie opdoen voor jouw nieuwe keuken? Kijk dan op de site voor een virtuele impressie van de SMAAK studio en hun uitgebreide stalen en materialen collectie.

Meer weten?

Benieuwd naar SMAAK keukens? Vind de ondernemer in de App of bezoek de website.

Jij als ondernemer ook je eigen ondernemerspagina? Dan kan jij je hier aanmelden voor een ondernemerspagina van Het beste van lokaal.

Download nu de App en ontdek zelf Het beste van lokaal.

Link naar AppStore Link naar GooglePlaystore

Winkelwagen