The Audioboys | Tobias

The audio boys

The Audioboys | Liefde voor geluid.

The Audioboys is een team van audioliefhebbers, geluidsmannen, DJ’s, Artiesten , hifi- specialisten & danseressen. Ze delen een gezamelijke passie voor muziek, audio apparatuur, unieke feestjes en alles wat daarmee te maken heeft.

Premium geluid

Met hun premium geluid en licht systemen realiseren The Audioboys verschillende evenementen in alle soorten en maten. Of het nu om een tuinfeest, bruiloft, (zakelijke)presentatie of een eenmalig evenement gaat, The Audioboys zorgen voor een onvergetelijke beleving. Naast premium licht- en geluidsystemen richten zij zich ook op entertaining tijdens het event. The Audioboys biedt vele mogelijkheden om een verpletterende indruk te maken op jouw gasten, zakenrelaties of medewerkers. Denk hierbij aan een passende artiest/DJ, danseressen en thema gerichte entertainment.

Liefde voor geluid!

Eigenaren Tobias Ripperda & Mark Haringsma werkten al langere tijd samen en besloten dat 2018 het moment was om de armen in een te sluiten en een onvergetelijke premium licht & geluid’s beleving te leveren vanaf 20 tot en met 750 man.

Samen met hun team realiseren ze voor festivals, tuinfeesten, (zakelijke) presentaties en nog veel meer een passende licht/geluid oplossing. Bij hun nieuwsblog kan je de meest recente projecten zien.

Ze denken graag met je mee over bijvoorbeeld aankleding, thema, entertainment, catering etc.

Meer weten?

Wil je meer weten over The audio boys? Vind de ondernemer in de App of bezoek de website.

Jij als ondernemer ook je eigen ondernemerspagina? Dan kan jij je hier aanmelden voor een ondernemerspagina van Het beste van lokaal.

Download nu de App en ontdek zelf Het beste van lokaal.

Link naar AppStore Link naar GooglePlaystore

Winkelwagen