Van Zal Camper & Caravanherstel | Jerry van Zal

Van Zal Camper & Caravanherstel

Van Zal Camper & Caravanherstel | Zorgeloos op weg met je camper of caravan.

Van Zal Camper & Caravanherstel is een allround bedrijf. Je kunt terecht voor vakkundig onderhoud, reparatie en schadeherstel van alle merken campers en caravans, paardentrailers, bagage- en vouwwagens.

De start in 1975

In 1975 ia Van Zal gestart met hun schadebedrijf. In die tijd waren zij gericht op autoschade. Caravans en campers waren in die jaren nog geen gemeengoed. In 1978 herstelde Jan van Zal zijn eerste caravan. De werkzaamheden zijn in de loop der jaren verschoven van auto’s naar het schadeherstel van recreatievoertuigen. Vanaf 2007 richten zij zich alleen nog maar op caravans en campers. 

Ze zijn begonnen met een kleine werkplaats op de Nieuweweg in Soest, later werd deze plek vervangen door een plek op de Beckeringhstraat. Inmiddels hebben ze twee grote hallen aan de Belvedereweg 12-01 gelegen aan Industrieterrein De Grachten in Soest. Één hal is ingericht als werkplaats en de andere hal wordt benut als caravan- en camperstalling. 

Zorgeloos op weg met je camper of caravan

Niets is leuker dan onbezorgd op vakantie gaan. Zorgeloos de horizon tegemoet in je eigen rijdende vakantiewoning. Van Zal begrijpt dat, dat weten ze uit eigen ervaring. Daarom zijn zij elke dag bezig om recreatievoertuigen helemaal in orde te maken.

In de werkhal is alles voorhanden, misgrijpen is er niet bij. Van Zal is het hele jaar bezig met herstel, van hagelschade tot zijwanden vervangen. Ze onderhouden jouw caravan of camper met veel zorg. Denk daarbij aan banden, remmen, lagers, gas en verlichting.

Profile Repair Specialist

Van Zal is Profile Repair Specialist. Hiermee kunnen zij een efficiënte schadeherstelmethode aanbieden. Voorheen moest bij iedere deuk een complete zijwand of een deel daarvan worden vervangen, tegenwoordig is dit dankzij de Profile Repair-methode bijna niet meer nodig. Dat is niet alleen prettig voor de bezitter van de caravan of camper maar ook voor de verzekeraar. In de meeste gevallen betaalt de verzekeringsmaatschappij het schadeherstel met de Profile Repair-methode.

RE-CAMP

Daarnaast werken ze samen met RE-CAMP Top Select Camper & Caravan Schadeherstel. Dit is een landelijk samenwerkingsverband tussen verzekeraars en professionele camper- en caravanschadeherstellers. RE-CAMP staat voor vakkundig en snel schadeherstel van camper of caravan met 10 jaar garantie.

Missie en Visie

Van Zal Camper & Caravanherstel werkt efficiënt, degelijk, professioneel, is lid van de Focwa en BOVAG en is niet merk-gebonden. Ze bieden jou een hoge kwaliteit, een vanzelfsprekende service en een goede garantie. 

Duurzaamheid

Bij het herstellen van de schade gaat Van Zal uit van kwaliteit in combinatie met duurzaamheid. Dat betekent dat zij bij voorkeur kiezen voor herstellen in plaats van vernieuwen. Jouw camper of caravan is als nieuw en zij helpen om de wereld een beetje beter te maken.

Meer weten?

Wil je meer weten over Van Zal Camper & Caravanherstel ? Vind de ondernemer in de App of bezoek de website.

Jij als ondernemer ook je eigen ondernemerspagina? Dan kan jij je hier aanmelden voor een ondernemerspagina van Het beste van lokaal.

Download nu de App en ontdek zelf Het beste van lokaal.

Link naar AppStore Link naar GooglePlaystore

Winkelwagen