Wijnhandel-Slijterij Brouwer | Wim Brouwer

Wijnhandel-Slijterij Brouwer

Wijnhandel-Slijterij Brouwer | Een vertrouwde naam voor wijn- en gedistilleerd 
liefhebbers.

Wijnhandel-Slijterij Brouwer heeft een breed assortiment gedistilleerd, likeuren en wijn. Ze hebben een uitgebreide selectie topwijnen uit de oude en nieuwe wereld, van de grote Bordeaux tot het mooiste dat nieuwe-wereld landen als Australië te bieden hebben.

Feest

Een feestje is altijd leuk, mits alles naar wens verloopt en geregeld is. De aanloop kan nogal wat stress met zich mee brengen omdat er vaak dingen worden vergeten. Er zijn hapjes nodig, er moet genoeg te drinken zijn, er is voldoende glaswerk nodig, wie gaat alles rondbrengen? Zijn er statafels nodig? Is er een aparte inrichting nodig? Welke spullen zijn hiervoor nodig? En zo gaat het lijstje nog wel even door.

Partyservice voor iedereen

Het doel van Wijnhandel-Slijterij Brouwer is om zoveel mogelijk zorgen en lasten van jou af te nemen. Zodat je nog genoeg energie over hebt om daadwerkelijk van het feest te kunnen genieten. Ze organiseren zowel particulieren als bedrijven.

Groot, klein, formeel en informeel, zij passen zich aan op de specifieke aangelegenheid. Een feest of receptie voor 300 personen met alles erop en eraan vinden ze geweldig. Maar iemand blij maken met een feestje voor 20 personen op een verjaardag vinden ze net zo leuk!

Geschiedenis

Het familiebedrijf is in 1927 opgericht door opa Jan en later door Wim sr. (pa) en Dien (ma) overgenomen en was altijd gevestigd aan de Steenhoffstraat in Soest, van waaruit Wim (jr.) in 1990 de deuren van het filiaal opende aan de Tuindorpweg in Maarn.

In 2012 openden Wim en Ingrid de deuren aan Plein van Zuid 32-34 in Soest-Zuid, 13 jaar nadat de winkel aan de Steenhoffstraat dicht was gegaan.

Meer weten?

Wil je meer weten over Wijnhandel-Slijterij Brouwer? Vind de ondernemer in de App of bezoek de website.

Jij als ondernemer ook je eigen ondernemerspagina? Dan kan jij je hier aanmelden voor een ondernemerspagina van Het beste van lokaal.

Download nu de App en ontdek zelf Het beste van lokaal.

Link naar AppStore Link naar GooglePlaystore

Winkelwagen