Zeland tuinen | Stephan van Zeland

Zeland tuinen

Hoveniersbedrijf Zeland Tuinen|  Het onderhoud van elk type tuin

De tuin is een belangrijk onderdeel van jouw leefomgeving, maar niet iedereen heeft groene vingers of genoeg tijd om de tuin goed te onderhouden. Laat je de tuin liever ontwerpen, onderhouden, aanleggen of renoveren door een specialist? Neem dan contact op met Zeland Tuinen. Voor elk budget is er wel een leuke tuin naar wens te realiseren.

Zeland tuinen

Hoveniersbedrijf Zeland Tuinen van Stephan van Zeland is een organisatie uit Soest,  en actief in de regio Utrecht. Stephan is zelf al ruim 15 jaar actief in de hovenierssector. Hij beschikt over het diploma Vakbekwaam Hovenier en vele andere certificaten.

Waarvoor kan ik terecht?

Zeland Tuinen biedt allerlei diensten. Van eenmaal per week grasmaaien tot maandelijks even de tuin doorlopen op onkruid en/of snoeiwerkzaamheden. Of bijvoorbeeld twee keer per jaar een voor- en najaarsbeurt. Ook kan je terecht voor het inwinnen van advies en het maken van een tuinontwerp. Het uitvoeren van dit tuinontwerp neemt Stephan graag voor zijn rekening. Een pergola, borders, boomverzorging of een nieuwe straat, hij helpt je er graag mee verder

Getallen enzo…

Zeland tuinen heeft:

  • 18 tuinen vast in onderhoud
  • 5612 uren in de tuin doorgebracht
  • 142 klanten geholpen
  • 28 tuinen omgebouwd

Jouw tuinwensen

Hoveniersbedrijf Zeland Tuin inventariseert in een persoonlijk gesprek al jouw tuinwensen. Samen met jou wordt er gekeken naar de verschillende mogelijkheden.

Werk jij graag zelf in de tuin of wil je liever alles uitbesteden? Heeft jouw (bedrijfs)tuin alleen een visuele functie of ook een praktische? In het ontwerp wordt met alle wensen rekening gehouden. En niet geheel onbelangrijk …. het tuinontwerp past ook nog eens goed bij jouw woning, bedrijfspand, appartementencomplex of omgeving.

Ontwerp

Het aanleggen van jouw tuin kan aan de hand van het ontwerp van Hoveniersbedrijf Zeland Tuinen, of misschien jouw eigen ontwerp. Het is dan wel noodzakelijk dat de tekening een duidelijk beeld schept van het te verwachten eindresultaat.

Het is gebruikelijk om van de gemaakte plannen een offerte te maken, zodat u en Hoveniersbedrijf Zeland Tuinen duidelijk weten waar ze aan toe zijn. Deze offerte kan natuurlijk altijd nog gewijzigd worden, door bijvoorbeeld dingen weg te laten om de kosten te drukken of juist toe te voegen omdat de prijs meevalt! Aan de hand van de offerte en het ontwerp kan de tuin worden aangelegd.

Mogelijke opties:

  • Voor- en najaars onderhoud;
  • Jaarlijks verticuteren van het gazon;
  • Alleen snoeiwerk;
  • Volledig onderhoud;
  • Jaar abonnement (voor bijvoorbeeld VVE’S)

Een eenmalige onderhoudsbeurt behoort ook tot de mogelijkheden, evenals tuinonderhoud met een andere frequentie zoals bijvoorbeeld twee keer per jaar, een keer per kwartaal of iedere maand.

Meer weten over Zeland Tuinen?

Wil je meet weten? Vind de ondernemer in de App of bezoek de website.

Jij als ondernemer ook je eigen ondernemerspagina? Dan kan jij je hier aanmelden voor een ondernemerspagina van Het beste van lokaal.

Download nu de App en ontdek zelf Het beste van lokaal.

Link naar AppStore Link naar GooglePlaystore

Winkelwagen